
Hal, bor, Badacsony – a Gasztro Magazin interjúja
„Ha mi kellene, hogy egy balatoni ételt álmodjunk, abban a fogásban biztosan szerepelne a bor, a mandula, a süllő és a napsütés.”
A Hotel Neptun Badacsony tavaly újult meg, a szobák felújítása mellett az éttermi rész is átalakult. A Tilia az 115 éves épület árnyas fái alatt csábít minket arra, hogy kikapcsolódjunk és nyáron adjuk át magunkat a hamisítatlan balatoni életérzésnek. Tóth-Gruber Viktor és Tóth-Gruber Niki a badacsonyi szálloda valamint az étterem vezetői. Interjút adtak a Gasztro Magazinnak a nyáron hal-, télen pedig vadételeket kínáló Tilia Borvendéglőről, mely a Magyar Konyha Magazin szerint a 10 legjobb észak-balatoni hely között található. Ihletett régiós fogásokat kínálnak, ahogy ők mondják.